Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ohtana/Pajala FF Seniorlag Herrar

9 april 2012
09:10

Haparanda FF

Referat: Ohtana/Aapua FF - Haparanda FF

Ohtana/Aapua förlorar inledningsmatchen i Assi-cupen mot Haparanda med 0-1 (0-0).

Första halvlek domineras totalt av Haparanda och vi får vara glada att det står 0-0 i paus. Felle Pekkari i målet storspelar och är den som räddat laget kvar i matchen.

Andra halvlek blir mycket bättre från OAFF:s sida och vi håller spelmässigt jämna steg med Happis. I mitten av halvleken får Haparanda straff men Felix Pekkari räddar och vi har fortfarande 0-0. OAFF:s bästa läge är en hörna som dansar kring mållinjen och enligt flera av spelarna var över linjen. I den sista matchminuten kommer Haparanda fram i ett sista anfall och lyckas sätta segerbollen till 1-0.

Som helhet är HFF:s segern rättvis då dominansen i första halvlek var oerhört stor. I ett bra kämpande OAFF går det stora plusset till målvakten Felix Pekkari.